trött Aura på 2års kalas

Aura (och jag) hade verkligen sett fram emot Adams 2 år kalas. Adam, Auras "dagis bästis"/pojkvän!? så hon har saknat han över jullovet, och han henne. dom pratar och pratar om varan, "ringer" varan osv. men en väldigt dålig natt, som blev till en sovmorgon... för att vi skulle få nån sömn överhuvudtaget, slutade med att att hon inte sov middag. och var helt slut, efter typ en kvart och sa "gå hem, ja sömni" det blev sedan följt av ett flertal "gå heeeem..." med ledsna ögon. och en liten Aura som klättrar upp i en helt främmande sova och ber om ett täcke, och sin napp. för hon tänkte sova där....
Aura fick låna ett annat barns vagn för att iaf vila en stund, jag ville inte ge upp direkt. men kombinationen av främmande barn, och vuxna med ett jätte trött barn... och en massa stoj som hör till ett kalas. ja, den är ju inte den bästa. men efter en stunds vila, och mycket kramar och gos så blev det iaf en trevlig stund och lite lek med Adam. innan hon bad om att få gå hem igen. då hade vi gjort ett försök, och det räckte så. vi gick och hann inte se han öppna sin present... en pussel/bil matta. åhh, ja hoppas han blev nöjd :)
aura fick en likadan igår... och det var väldigt lyckat! hon kör med bilarna, och låter gosedjuren gå på vägarna. "gå till momo. gå till moffa" säger hon och låtsas att dom små husen är mormors, och morfars hus, osv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0