tillbaka på dagis


efter 2 helt friska dagar fick Aura gå till dagis! glad för att träffa allihopa, men ledsen för att jag gick. resten av dan gick bra! men hon sov inte nått... hmmm. men men.

idag träffade jag den nya personalen, helena. hon verkade trevlig och rejäl. det märkte att hon kände sig säker på sitt jobb, och barnen verkade trygga med henne.


hon äter!

efter mer än en vecka, då Aura knappt ätit nått alls, så har hon ätit:
halv macka till frukost. inte super... men det blir bättre!
en bra portion klyftpotatis och kött, till lunch. hon kräktes ganska direkt, men bara "överskottet" hennes magsäck har såklart krympt efter en veckas "svält" men efter som hon inte kräktes upp allt, utan bara det sista som var för mycket för magen, var jag väldigt nöjd ändå!
jag skippade mellanmålet, som jag aldrig gör annars. men eftersom hon hade kräkts och det verkligen visade på att magen inte klara så mycket just nu, så sparade jag plats åt middagen.
och middag åt hon, hemma gjorda köttbullar och pasta, en hyfsad portion. mindre än till lunch, och då behövde hon inte kräkas efter.
och kvällsmat åt hon en hel macka, och några havrefras (utan yoghurt)

lyckan över att hon ätit så bra idag är obeskrivlig, faktiskt. varje kväll har jag lagt henne med dåligt samvete. jag VET att jag gjort allt jag kunnat. men att lägga ett barn för att sova på nästan helt tom mage, dag efter dag. känns inte bra!



om hon orkar krångla, då håller hon på att bli bättre!


tog en bra stund att få henne att somna till middagssömnen. och ändå tog vi ingen sov morgon idag, som vi gjort när hon vart dålig. så om hon har ork att hålla sig vaken, och inte somnar direkt, då böjar det bli som vanligt igen! härligt (inte lika härligt att hon krånglar när hon ska sova dock!)
men jag väntar nån dag till med att låta henne gå till dagis.

RSS 2.0