öroninflammation?


inatt var Aura hysterisk utan dess like, tror aldrig att hon har gråtit på detta viset. det gick inte att få nått kontakt med henne på över en timma. hon verkade jätte rädd, och hade uppenbarligen väldigt, väldigt ont! när jag tillslut fick lite kontakt med henne emellanåt så kunde jag urskilja ett och annat ord ur allt gråtande. "ont öjat! ont, aj! skadat öjat!" lät det på ett ungefär. kan Aura fått öroninflammation? det får bli till att åka till läkaren idag igen.

tydligen är det väldigt vanligt att det kommer så "akut" ett par timmar efter att barnet somnat. när man inte längre är i upprätt läge, utan ligger ner. så ökar trycket, till en punkt då man vaknar av väldigt plötslig, kraftig smärta. det gör tydligen jätte ont.

hon har klagat ett par gånger idag oxå. men det kan man inte riktigt gå efter, så kan hon göra annars oxå. bearbeta att hon skadat sig innan, genom att "spela" att hon har ont just nu, med så mycket inlevelse att hon verkar tro på det själv... detta gör hon väldigt ofta faktisk haha.

middags sömn, och sen centrumakuten igen. kanske den snygga och trevliga läkaren igen? ;) haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0