bok köp, och spya.

jäkla massa snurr när jag skulle köpa boken, och vi hann inte åka till vårdcentralen. det får blir centrumakuten efter kl 17, inte lika smidigt. men det brukar gå ganska snabbt där med.

eftersom det tog mycket längre tid än jag trodde att köpa boken fick vi äta lunch i stan. burger king fick det bli för lilla fattig mig. Aura försökte sig direkt på en pommefrit, och spydde... över allt bordet, stolen, golvet, och alla hennes kläder. av med tröjan, byxorna strumporna och skorna (ja, det kom till och med ner i skorna!) men vi båda hanterade situationen fint, stolt över oss båda två! Aura tyckte självklart att det var obehagligt att spy, och blev ledsen. men bara en liten stund. sen va hon snabbt på bra humör igen! satt i bara blöja och tjock tröja, och lät pommefriten vara... men fick i sig en halv hamburgare, och åt försiktigt. valde att spotta ut om hon kände att hon fick kvälningar. (och jag lyckades hantera det så fint att jag inte fick nån spya på mig;) haha. stor bonus!)
vilken jäkla tur att jag både hade en åkpåse i vagnen, och en filt till Aura. efter som hon inte hade några byxor sen när vi skulle ut! men med både åkpåse och filt va det varmt och gott, och hon blev inte det minska kall.

men nu äger jag iaf 1 av dom 3 bökerna jag behöver! jippi! dom andra två är fortrafande lånade från biblioteket, men ska försöka köpa dom begagnade så fort jag får pengar. skönt att det böjar rulla på ordentligt, skaffat mig den miniräknaren jag behöver, den boken vi ska läsa i svenskan, utöver själva svenska boken. så det är bara 2 böker, hoppas bara jag får tag i dom begagnade... sjukt dyrt annars! dyrt även begagnat med min ekonimi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0